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Documents dont l'auteur est "Parrenin, Loic"

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Communication écrite

Parrenin, L., Lorbieski, R., Jaraceski, J. C., Danjou, C., & Agard, B. (novembre 2023). A Decision Support Tool to Analyze Food Properties from Near Infrared Spectroscopy* [Communication écrite]. 15th IEEE International Conference on Industry Applications (INDUSCON 2023), Sao Bernardo do Campo, Brazil. Lien externe

Parrenin, L., Danjou, C., Agard, B., & Beauchemin, R. (juin 2022). Predicting the moisture content of organic wheat in the first stage of tempering [Communication écrite]. 10th IFAC Conference on Manufacturing Modelling, Management and Control (MIM 2022), Nantes, France. Publié dans IFAC PapersOnLine, 55(10). Lien externe

Parrenin, L., Danjou, C., & Agard, B. (mai 2021). Prédiction de la qualité de la farine après mouture [Communication écrite]. Congrès international de génie industriel (CIGI Qualita 2021), Grenoble, France. Non disponible

Parrenin, L., Danjou, C., & Agard, B. (novembre 2020). Development of a tool for tracking organic wheatgrain movements at the supply chain level [Communication écrite]. 13th International Conference on Modeling, Optimization and Simulation (MOSIM 2020), Agadir, Maroc. Lien externe

Affiche

Parrenin, L., Agard, B., & Danjou, C. (juin 2022). Predicting the moisture content of organic wheat at the end of the first tempering stage [Affiche]. Forum 5.0, Quebec, Qc, Canada. Non disponible

Parrenin, L., Danjou, C., Agard, B., & Beauchemin, R. (juillet 2022). Predicting the moisture content of organic wheat at the end of the first tempering stage [Affiche]. 20th ICC Conference 2022 (ICC 2022), Vienna, Austria. Non disponible

Thèse de doctorat

Parrenin, L. (2024). Développement d'outils d'aide à la décision visant l'ajustement des paramètres contrôlables dans la production agroalimentaire : cas d'étude des minoteries biologiques [Thèse de doctorat, Polytechnique Montréal]. Accès restreint

Liste produite: Sat Apr 12 03:07:47 2025 EDT.