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Xanthan gum modulation of octenyl succinic anhydrate starch-based high internal phase emulsions: Characterization, rheological behavior, and 3D printing applications

Zifan Teng, Xuerong Huang, Chi Zhang, Xiao Liu, Yingkai Li, Chang-sheng Wang, Xingxun Liu et Fengwei Xie

Article de revue (2024)

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Département: Département de génie chimique
Centre de recherche: CREPEC - Centre de recherche sur les systèmes polymères et composites à haute performance
URL de PolyPublie: https://publications.polymtl.ca/59849/
Titre de la revue: Food Chemistry (vol. 464)
Maison d'édition: Elsevier BV
DOI: 10.1016/j.foodchem.2024.141813
URL officielle: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2024.141813
Date du dépôt: 19 nov. 2024 11:21
Dernière modification: 19 nov. 2024 11:21
Citer en APA 7: Teng, Z., Huang, X., Zhang, C., Liu, X., Li, Y., Wang, C.-, Liu, X., & Xie, F. (2024). Xanthan gum modulation of octenyl succinic anhydrate starch-based high internal phase emulsions: Characterization, rheological behavior, and 3D printing applications. Food Chemistry, 464, 141813-141813. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2024.141813

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