Suman Singh, Kirtiraj K. Gaikwad et Youn Suk Lee
Article de revue (2020)
Un lien externe est disponible pour ce documentDépartement: | Département de génie chimique |
---|---|
URL de PolyPublie: | https://publications.polymtl.ca/43880/ |
Titre de la revue: | Journal of Thermal Analysis and Calorimetry (vol. 139, no 3) |
Maison d'édition: | Springer Netherlands |
DOI: | 10.1007/s10973-019-08658-y |
URL officielle: | https://doi.org/10.1007/s10973-019-08658-y |
Date du dépôt: | 18 avr. 2023 15:01 |
Dernière modification: | 25 sept. 2024 16:30 |
Citer en APA 7: | Singh, S., Gaikwad, K. K., & Lee, Y. S. (2020). Temperature-controlling system for fresh produce during distribution and transportation. Journal of Thermal Analysis and Calorimetry, 139(3), 1915-1923. https://doi.org/10.1007/s10973-019-08658-y |
---|---|
Statistiques
Dimensions