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Temperature-controlling system for fresh produce during distribution and transportation

Suman Singh, Kirtiraj K. Gaikwad et Youn Suk Lee

Article de revue (2020)

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Département: Département de génie chimique
URL de PolyPublie: https://publications.polymtl.ca/43880/
Titre de la revue: Journal of Thermal Analysis and Calorimetry (vol. 139, no 3)
Maison d'édition: Springer Netherlands
DOI: 10.1007/s10973-019-08658-y
URL officielle: https://doi.org/10.1007/s10973-019-08658-y
Date du dépôt: 18 avr. 2023 15:01
Dernière modification: 05 avr. 2024 11:42
Citer en APA 7: Singh, S., Gaikwad, K. K., & Lee, Y. S. (2020). Temperature-controlling system for fresh produce during distribution and transportation. Journal of Thermal Analysis and Calorimetry, 139(3), 1915-1923. https://doi.org/10.1007/s10973-019-08658-y

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