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Durme, G. , Beaulieu, L., Margni, M., Dietsch, P., Zwarthoed, D., Abraham, Y.-M., Pauchant, T. C., Guntzburger, Y., Hall, I., Sabourin, P., & Teitelbaum, S. (2016). Les limites et les pistes d'enrichissement du modèle. Dans Sauvé, S., Normandin, D., & McDonald, M. (édit.), L'économie circulaire : une transition incontournable (p. 149-174). Lien externe
Guntzburger, Y., Peigner, I., & De Marcellis-Warin, N. (2021). The consumers' (mis)perceptions of ecolabels' regulatory schemes for food products : insights from Canada. British Food Journal, 124(11), 3497-3521. Lien externe
Guntzburger, Y., Théolier, J., Barrere, V., Peignier, I., Godefroy, S., & De Marcellis-Warin, N. (2020). Food industry perceptions and actions towards food fraud: Insights from a pan-Canadian study. Food Control, 113, 107182 (12 pages). Lien externe
Guntzburger, Y., Pauchant, T. C., & Tanguy, P. A. (2018). Empowering Engineering Students in Ethical Risk Management: An Experimental Study. Science and Engineering Ethics, 25(3), 911-937. Lien externe
Guntzburger, Y., Fontaine, A., Fradette, L., & Bertrand, F. (2013). An experimental method to evaluate global pumping in a mixing system : application to the Maxblendᵗᵐ for newtonian and non-newtonian fluids. Chemical Engineering Journal, 214(1), 394-406. Lien externe
Guntzburger, Y. (2012). Une méthode expérimentale d'évaluation globale du pompage d'un agitateur - application au mélangeur Maxblendtm en milieux newtonien et non-newtonien [Mémoire de maîtrise, École Polytechnique de Montréal]. Disponible
Guntzburger, Y., Fradette, L., Farhat, M., Heniche, M., Tanguy, P. A., & Takenaka, K. (2009). Effect of the geometry on the performance of the Maxblend impeller with viscous Newtonian fluids. Asia-Pacific Journal of Chemical Engineering, 4(5), 528-536. Lien externe