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Food industry perceptions and actions towards food fraud: Insights from a pan-Canadian study

Yoann Guntzburger, Jeremie Theolier, Virginie Barrere, Ingrid Peignier, Samuel Godefroy et Nathalie De Marcellis-Warin

Article de revue (2020)

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Département: Département de mathématiques et de génie industriel
URL de PolyPublie: https://publications.polymtl.ca/45338/
Titre de la revue: Food Control (vol. 113)
Maison d'édition: Elsevier
DOI: 10.1016/j.foodcont.2020.107182
URL officielle: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2020.107182
Date du dépôt: 18 avr. 2023 15:00
Dernière modification: 05 avr. 2024 11:44
Citer en APA 7: Guntzburger, Y., Theolier, J., Barrere, V., Peignier, I., Godefroy, S., & De Marcellis-Warin, N. (2020). Food industry perceptions and actions towards food fraud: Insights from a pan-Canadian study. Food Control, 113, 107182 (12 pages). https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2020.107182

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