<  Back to the Polytechnique Montréal portal

Optimisation en temps réel d'un procédé de blanchiment de pâte Kraft

Charles Vanbrugghe

Master's thesis (2004)

Open Access document in PolyPublie
[img]
Preview
Open Access to the full text of this document
Published Version
Terms of Use: All rights reserved
Download (20MB)
Show abstract
Hide abstract

Uncontrolled Keywords

Pâte à papier -- Procédé au sulfate; Pâte à papier -- Blanchiment

Additional Information: Le fichier PDF de ce document a été produit par Bibliothèque et Archives Canada selon les termes du programme Thèses Canada https://canada.on.worldcat.org/oclc/68400675
Department: Department of Chemical Engineering
Academic/Research Directors: Michel Perrier, Paul R. Stuart and André Desbiens
PolyPublie URL: https://publications.polymtl.ca/7522/
Institution: École Polytechnique de Montréal
Date Deposited: 04 Aug 2021 11:05
Last Modified: 03 Oct 2024 10:51
Cite in APA 7: Vanbrugghe, C. (2004). Optimisation en temps réel d'un procédé de blanchiment de pâte Kraft [Master's thesis, École Polytechnique de Montréal]. PolyPublie. https://publications.polymtl.ca/7522/

Statistics

Total downloads

Downloads per month in the last year

Origin of downloads

Repository Staff Only

View Item View Item