<  Back to the Polytechnique Montréal portal

Etude rhéologique des sauces de couchage : influence des modificateurs de rhéologie et des pigments

Agnès-Anne-Claude Page

Master's thesis (1998)

Open Access document in PolyPublie
[img]
Preview
Open Access to the full text of this document
Published Version
Terms of Use: All rights reserved
Download (4MB)
Additional Information: Le fichier PDF de ce document a été produit par Bibliothèque et Archives Canada selon les termes du programme Thèses Canada https://canada.on.worldcat.org/oclc/46578184
Department: Department of Chemical Engineering
Academic/Research Directors: Pierre Carreau
PolyPublie URL: https://publications.polymtl.ca/6859/
Institution: École Polytechnique de Montréal
Date Deposited: 04 Aug 2021 11:05
Last Modified: 27 Sep 2024 05:06
Cite in APA 7: Page, A.-A.-C. (1998). Etude rhéologique des sauces de couchage : influence des modificateurs de rhéologie et des pigments [Master's thesis, École Polytechnique de Montréal]. PolyPublie. https://publications.polymtl.ca/6859/

Statistics

Total downloads

Downloads per month in the last year

Origin of downloads

Repository Staff Only

View Item View Item