Rongyu Zhang, Minghang Guan, Zihong Wang, Man Li, Xiong Liu, Xianzhi Liu, Chi Zhang et Qingjie Sun
Article de revue (2025)
Un lien externe est disponible pour ce document| Département: | Département de génie mécanique |
|---|---|
| URL de PolyPublie: | https://publications.polymtl.ca/66408/ |
| Titre de la revue: | International Journal of Biological Macromolecules (vol. 319) |
| Maison d'édition: | Elsevier BV |
| DOI: | 10.1016/j.ijbiomac.2025.145568 |
| URL officielle: | https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2025.145568 |
| Date du dépôt: | 02 juil. 2025 14:10 |
| Dernière modification: | 02 juil. 2025 14:10 |
| Citer en APA 7: | Zhang, R., Guan, M., Wang, Z., Li, M., Liu, X., Liu, X., Zhang, C., & Sun, Q. (2025). Calcium ion-enhanced physically double-crosslinked starch-sodium alginate hydrogels: A sustainable approach for improving the quality of thermally sterilized rice noodles. International Journal of Biological Macromolecules, 319, 145568 (11 pages). https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2025.145568 |
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