Laurent Villeneuve, Gilles Charron, Christian Fortin
Technical Report (1978)
|
Open Access to the full text of this document Published Version Terms of Use: All rights reserved Download (16MB) |
Show abstract
Hide abstract
Résumé
Modifications et renseignements sur le questionnaire relatifs au secteur des boulangeries -- Analyse des résultats -- Les cotes obtenues -- La cote globale -- L'analyse vectorielle -- Conclusions à l'analyse.
Uncontrolled Keywords
Bakers and bakeries -- Québec (Province) -- Industrial capacity; Boulangeries -- Québec (Province) -- Capacité industrielle
PolyPublie URL: | https://publications.polymtl.ca/6256/ |
---|---|
Report number: | EP-R-78-09 |
Date Deposited: | 15 Apr 2021 15:13 |
Last Modified: | 11 Jan 2023 16:42 |
Cite in APA 7: | Villeneuve, L., Charron, G., & Fortin, C. (1978). Le modèle de mesure de la technologie expérimenté dans le secteur des boulangeries (Technical Report n° EP-R-78-09). https://publications.polymtl.ca/6256/ |
---|---|
Statistics
Total downloads
Downloads per month in the last year
Origin of downloads