<  Back to the Polytechnique Montréal portal

Le modèle de mesure de la technologie expérimenté dans le secteur des boulangeries

Laurent Villeneuve, Gilles Charron, Christian Fortin

Technical Report (1978)

Open Access document in PolyPublie
[img]
Preview
Open Access to the full text of this document
Published Version
Terms of Use: All rights reserved
Download (16MB)
Show abstract
Hide abstract

Résumé

Modifications et renseignements sur le questionnaire relatifs au secteur des boulangeries -- Analyse des résultats -- Les cotes obtenues -- La cote globale -- L'analyse vectorielle -- Conclusions à l'analyse.

Uncontrolled Keywords

Bakers and bakeries -- Québec (Province) -- Industrial capacity; Boulangeries -- Québec (Province) -- Capacité industrielle

PolyPublie URL: https://publications.polymtl.ca/6256/
Report number: EP-R-78-09
Date Deposited: 15 Apr 2021 15:13
Last Modified: 11 Jan 2023 16:42
Cite in APA 7: Villeneuve, L., Charron, G., & Fortin, C. (1978). Le modèle de mesure de la technologie expérimenté dans le secteur des boulangeries (Technical Report n° EP-R-78-09). https://publications.polymtl.ca/6256/

Statistics

Total downloads

Downloads per month in the last year

Origin of downloads

Repository Staff Only

View Item View Item