<  Back to the Polytechnique Montréal portal

Le modèle de mesure de la technologie expérimenté dans le secteur des boulangeries

Laurent Villeneuve, Gilles Charron, Christian Fortin

Technical Report (1978)

[img] Restricted to: Registered users or access from Polytechnique only
Published Version
Terms of Use: All rights reserved
Download (16MB) Request a copy
Show abstract
Hide abstract

Résumé

Modifications et renseignements sur le questionnaire relatifs au secteur des boulangeries -- Analyse des résultats -- Les cotes obtenues -- La cote globale -- L'analyse vectorielle -- Conclusions à l'analyse.

Uncontrolled Keywords

Bakers and bakeries -- Québec (Province) -- Industrial capacity; Boulangeries -- Québec (Province) -- Capacité industrielle

PolyPublie URL: https://publications.polymtl.ca/6256/
Report number: EP-R-78-09
Date Deposited: 15 Apr 2021 15:13
Last Modified: 11 Nov 2022 14:01
Cite in APA 7: Villeneuve, L., Charron, G., & Fortin, C. (1978). Le modèle de mesure de la technologie expérimenté dans le secteur des boulangeries (Technical Report n° EP-R-78-09). https://publications.polymtl.ca/6256/

Statistics

Total downloads

Downloads per month in the last year

Origin of downloads

Repository Staff Only

View Item View Item