<  Back to the Polytechnique Montréal portal

Le modèle de mesure de la technologie expérimenté dans le secteur des boulangeries

Laurent Villeneuve, Gilles Charron and Christian Fortin

Technical Report (1978)

[img] Published Version
Terms of Use: All rights reserved.
Restricted to:
Registered users or access from Polytechnique onlyLog in using your matricule if you are not accessing this document from Polytechnique Montréal's buildings or VPN.

Request a copy
Cite this document: Villeneuve, L., Charron, G. & Fortin, C. (1978). Le modèle de mesure de la technologie expérimenté dans le secteur des boulangeries (Technical Report n° EP-R-78-09).
Show abstract Hide abstract

Abstract

Modifications et renseignements sur le questionnaire relatifs au secteur des boulangeries -- Analyse des résultats -- Les cotes obtenues -- La cote globale -- L'analyse vectorielle -- Conclusions à l'analyse.

Uncontrolled Keywords

Bakers and bakeries -- Québec (Province) -- Industrial capacity; Boulangeries -- Québec (Province) -- Capacité industrielle

Open Access document in PolyPublie
Date Deposited: 15 Apr 2021 15:13
Last Modified: 17 Jun 2021 15:36
PolyPublie URL: https://publications.polymtl.ca/6256/
Document issued by the official publisher
Report number: EP-R-78-09

Statistics

Total downloads

Downloads per month in the last year

Origin of downloads

Repository Staff Only