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Evaluation of bioactive multilayer and edible gelatin/xanthan gels crosslinked with Echinacea purpurea for Ricotta cheese preservation

Marian Rofeal et Fady Abdelmalek

Article de revue (2023)

Un lien externe est disponible pour ce document
Département: Département de génie chimique
Département de génie physique
URL de PolyPublie: https://publications.polymtl.ca/56958/
Titre de la revue: Sustainable Chemistry and Pharmacy (vol. 36)
Maison d'édition: Elsevier B.V.
DOI: 10.1016/j.scp.2023.101322
URL officielle: https://doi.org/10.1016/j.scp.2023.101322
Date du dépôt: 20 déc. 2023 11:33
Dernière modification: 05 avr. 2024 12:04
Citer en APA 7: Rofeal, M., & Abdelmalek, F. (2023). Evaluation of bioactive multilayer and edible gelatin/xanthan gels crosslinked with Echinacea purpurea for Ricotta cheese preservation. Sustainable Chemistry and Pharmacy, 36, 101322 (14 pages). https://doi.org/10.1016/j.scp.2023.101322

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