Monter d'un niveau |
Lompe, K., Solliec, M., Rivas Gongora, M., Peldszus, S., & Barbeau, B. (novembre 2017). Selecting a single pac against multiple threats : taste & odour, hydrocarbons & toxins [Communication écrite]. AWWA Water Quality Technology Conference (WQTC 2017), Portland, OR, USA. Non disponible
Lompe, K., Solliec, M., Rivas Gongora, M., Peldszus, S., & Barbeau, B. (mai 2017). Selecting powdered activated carbon against taste & odour events in different water matrices [31ième congrès de l'Est du Canada sur la qualité de l'eau]. [Communication écrite]. 31st eastern Canadian Symposium on Water Quality Research, Québec, Qc, Canada. Non disponible
Lompe, K., Solliec, M., Rivas Gongora, M., Peldszus, S., & Barbeau, B. (octobre 2017). Un seul charbon actif en poudre contre plusieurs défis : les goûts et ordeurs et le benzène [Communication écrite]. 40e Symposium sur la gestion de l'eau, Lévis, Qc, Canada. Non disponible
Solliec, M., & Barbeau, B. (juin 2017). Development of a sensitive analytical method for the analysis of cyanobacteria-related off-flavor compounds in water using gas chromatography-mass spectrometry [Affiche]. 65th ASMS Conference on Mass Spectrometry, Indianapolis, IN, USA. Non disponible