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Effect of starch nanocrystals on the crystallization rate and crystalline structure of PLA

Somayeh Sharafi Zamir, Mathieu Robert, Abdellah Ajji et Saïd Elkoun

Résumé (2021)

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Département: Département de génie chimique
ISBN: 9780735445062
URL de PolyPublie: https://publications.polymtl.ca/64885/
Nom de la conférence: 36th Annual Meeting of Polymer Processing Society (PPS-36)
Lieu de la conférence: Montreal, Qc, Canada
Date(s) de la conférence: 2021-09-26 - 2021-09-29
Maison d'édition: AIP
URL officielle: http://www.ppsconferences.org/proceeding/preview.a...
Date du dépôt: 05 mai 2025 15:14
Dernière modification: 05 mai 2025 15:14
Citer en APA 7: Sharafi Zamir, S., Robert, M., Ajji, A., & Elkoun, S. (septembre 2021). Effect of starch nanocrystals on the crystallization rate and crystalline structure of PLA [Résumé]. 36th Annual Meeting of Polymer Processing Society (PPS-36), Montreal, Qc, Canada (1 page). http://www.ppsconferences.org/proceeding/preview.asp?db=PPS36&ab=156826198

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