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Comprehensive analysis of intermittent drying. A theoretical approach

Charlotte Van Engeland, Laurent Spreutels, Robert Legros et Benoît Haut

Article de revue (2022)

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Département: Département de génie chimique
URL de PolyPublie: https://publications.polymtl.ca/51309/
Titre de la revue: Food and Bioproducts Processing (vol. 131)
Maison d'édition: Elsevier
DOI: 10.1016/j.fbp.2021.10.009
URL officielle: https://doi.org/10.1016/j.fbp.2021.10.009
Date du dépôt: 18 avr. 2023 14:59
Dernière modification: 05 avr. 2024 11:55
Citer en APA 7: Van Engeland, C., Spreutels, L., Legros, R., & Haut, B. (2022). Comprehensive analysis of intermittent drying. A theoretical approach. Food and Bioproducts Processing, 131, 86-101. https://doi.org/10.1016/j.fbp.2021.10.009

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