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Electromembrane approach to substantially improve the ecoefficiency of deacidified cranberry juice production: Physicochemical properties, life cycle assessment and ecoefficiency score

Melanie Faucher, Loic Henaux, Camille Chaudron, Sergey Mikhaylin, Manuele Margni et Laurent Bazinet

Article de revue (2020)

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Département: Département de mathématiques et de génie industriel
Centre de recherche: CIRAIG - Centre international de référence sur le cycle de vie des produits, procédés et services
URL de PolyPublie: https://publications.polymtl.ca/44527/
Titre de la revue: Journal of Food Engineering (vol. 273)
Maison d'édition: Elsevier Ltd
DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2019.109802
URL officielle: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2019.109802
Date du dépôt: 18 avr. 2023 15:00
Dernière modification: 18 avr. 2023 15:00
Citer en APA 7: Faucher, M., Henaux, L., Chaudron, C., Mikhaylin, S., Margni, M., & Bazinet, L. (2020). Electromembrane approach to substantially improve the ecoefficiency of deacidified cranberry juice production: Physicochemical properties, life cycle assessment and ecoefficiency score. Journal of Food Engineering, 273, 10 pages. https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2019.109802

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