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Concomitant reduction of lactate and ammonia accumulation in fed-batch cultures: Impact on glycoprotein production and quality

Eric Karengera, Anna Robotham, John Kelly, Yves Durocher, Gregory De Crescenzo et Olivier Henry

Article de revue (2018)

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Département: Département de génie chimique
URL de PolyPublie: https://publications.polymtl.ca/39193/
Titre de la revue: Biotechnology Progress (vol. 34, no 2)
Maison d'édition: Wiley
DOI: 10.1002/btpr.2607
URL officielle: https://doi.org/10.1002/btpr.2607
Date du dépôt: 18 avr. 2023 15:03
Dernière modification: 05 avr. 2024 11:34
Citer en APA 7: Karengera, E., Robotham, A., Kelly, J., Durocher, Y., De Crescenzo, G., & Henry, O. (2018). Concomitant reduction of lactate and ammonia accumulation in fed-batch cultures: Impact on glycoprotein production and quality. Biotechnology Progress, 34(2), 494-504. https://doi.org/10.1002/btpr.2607

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