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A mechanism for the synergistic gelation properties of gelatin B and xanthan gum aqueous mixtures

Chang-Sheng Wang, Nick Virgilio, Paula Wood-Adams et Marie-Claude Heuzey

Article de revue (2017)

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Département: Département de génie chimique
URL de PolyPublie: https://publications.polymtl.ca/37951/
Titre de la revue: Carbohydrate Polymers (vol. 175, no Supplement)
Maison d'édition: Elsevier
DOI: 10.1016/j.carbpol.2017.08.015
URL officielle: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2017.08.015
Date du dépôt: 18 avr. 2023 15:05
Dernière modification: 05 avr. 2024 11:32
Citer en APA 7: Wang, C.-S., Virgilio, N., Wood-Adams, P., & Heuzey, M.-C. (2017). A mechanism for the synergistic gelation properties of gelatin B and xanthan gum aqueous mixtures. Carbohydrate Polymers, 175(Supplement), 484-492. https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2017.08.015

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