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Neutron Activation Analysis of Cheese, Eggs, Fish, Fowl and Meats

Lubomir Zikovsky et K. Soliman

Article de revue (2002)

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Département: Département de génie physique
URL de PolyPublie: https://publications.polymtl.ca/26161/
Titre de la revue: Journal of Radioanalytical and Nuclear Chemistry (vol. 251, no 3)
Maison d'édition: Kluwer Academic Publishers
DOI: 10.1023/a:1014811031616
URL officielle: https://doi.org/10.1023/a%3a1014811031616
Date du dépôt: 18 avr. 2023 15:21
Dernière modification: 05 avr. 2024 11:12
Citer en APA 7: Zikovsky, L., & Soliman, K. (2002). Neutron Activation Analysis of Cheese, Eggs, Fish, Fowl and Meats. Journal of Radioanalytical and Nuclear Chemistry, 251(3), 507-509. https://doi.org/10.1023/a%3a1014811031616

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