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Effect of high molecular weight plasticizers on the gelatinization of starch under static and shear conditions

Ata Taghizadeh et Basil D. Favis

Article de revue (2013)

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Département: Département de génie chimique
URL de PolyPublie: https://publications.polymtl.ca/13058/
Titre de la revue: Carbohydrate Polymers (vol. 92, no 2)
Maison d'édition: Elsevier
DOI: 10.1016/j.carbpol.2012.11.018
URL officielle: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2012.11.018
Date du dépôt: 18 avr. 2023 15:10
Dernière modification: 05 avr. 2024 10:52
Citer en APA 7: Taghizadeh, A., & Favis, B. D. (2013). Effect of high molecular weight plasticizers on the gelatinization of starch under static and shear conditions. Carbohydrate Polymers, 92(2), 1799-1808. https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2012.11.018

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